Srpkinja ubijena u ŠVAJCARSKOJ pustila ubicu u stan i skuvala mu kafu, nije ni SLUTILA šta joj se SPREMA! (FOTO, VIDEO)

Novi detalji tragičnog ubistva u ŠVAJCARSKOJ!

Foto: PrintScreen/YouTube
714

Stanovnici Švajcarske, ali i Srbije, i dalje su potreseni vešću o Srpkinji koja je ubijena u utorak popodne u Vinterturu. U međuvremenu je objavljena i njena fotografija, dok policija nastavlja da istražuje zločin.

Srpkinja J.S..(32) koju je u utorak u njenom stanu u Vinterturu u Švajcarskoj ubio srpski državljanin (76) navodno je svog ubucu pustila u stan ne sluteći šta joj sprema.

Kako prenose švajcarski mediji, otac ubijene je rekao da je za smrt ćerke saznao od poznanice, koja je bila sa njom tog dana.

Foto: Facebook/printscreen

Ona je navodno rekla da je stariji čovek, za koga se veruje da je deda njenog supruga, nešto pre podneva pozvonio na vrata, i da je on upravo osoba koja je uhapšen zbog sumnje da je ubio mladu Srpkinju.

– Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu – navodno je rekao otac za medije.

Otac je rekao da je ćerkina prijateljica tada otišla do podruma kada je čula pucnje. Žena je potrčala uz stepenice i pokušala da uđe u stan, ali su vrata bila zaključana. Tada je osumnjičeni otvorio vrata i mirno rekao “ubio sam je”.

Prijateljica, koja inače živi u istoj zgradi gde i ubijena, odvela je dvogodišnju ćerkicu ubijene koja je bila u stanu u vreme zločina i osumnjičenog do svog stana i pozvala policiju.

Nažalost, za J. S. nije bilo pomoći. Njeno telo je pronađeno sa više prostrelnih rana od vatrenog oružja u stanu u Vinterturu. Na licu mesta uhapšen je S. M. (76). Tamošnji mediji preneli su da je u trenutku zločina u stanu bila i dvogodišnja ćerka žrtve, koja je izmeštena na sigurno.

Ubijena i njen suprug već neko vreme nisu živeli zajedno, a dvoje starije dece je trenutno kod njega u Srbiji. Otac ubijene je ranije za švajcarske medije rekao da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga, jer je, prema njegovim navodima, bio nasilan. On je čak imao zabranu prilaska jer je ubijena žena protiv supruga podnela prijavu zbog pretnji i nasilja u porodici.

J. S. wurde am Dienstag Opfer eines Tötungsdelikts. Der Grossvater vom Ehemann der Verstorbenen wurde verhaftet.

Posted by 20 Minuten on Среда, 17. фебруар 2021.

– Tužilaštvo je nakon prijave pokrenulo istragu o ovom slučaju u julu prošle godine protiv muškarca koji živi u Srbiji – potvrđeno je u švajcarskoj policiji.

Kako navode, u trenutku pokretanja istrage, suprugu ubijene je bio zabranjen ulazak na teritoriju Švajcarske i da je ranije izdat nalog za njegovo hapšenje.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More