Balaševićeva ćerka o tome kako joj je LEGENDARNI pevač pomogao da prohoda posle saobraćajne nesreće

Evo kako joj je pomogao da pregura najteži period svog života!

FOTO TANJUG/ DRAGAN STANKOVIC/ mn
37

Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, bila je jako vezana za svoga oca. Bila je i njegov najveći fan, a tome kako joj je pomogao da pregura najteži period svog života posle teške saobraćajne nesreće nakon koje je ostala paralizovana, ispričala je u razgovoru za Blic ženu.

FOTO TANJUG/ DRAGAN STANKOVIC/ mn

Naime, Jelena je na zimu 1998. imala tešku saobraćajnu nesreću. Poledica i bahata vožnja uzeli su svoj danak. Četiri života u tom automobilu mogla su da budu ugrožena. Jelena je najviše stradala, ostalima, srećom, nije bilo ništa. Auto se prevrnuo na krov. Vratni pršljenovi su joj ispali iz kičmenog stuba. To je stvorilo otok na kičmenoj moždini i totalnu oduzetost svih udova. Već u kolima shvatila je šta joj se desilo. Saputnicima je rekla da je slomila vrat.

Kada je stigla u bolnicu, prognoze su bile potpuno obeshrabrujuće. Pacijenti sa takvom povredom vratnog dela kičme praktično se nikad ne oporave. Đole joj je tada obećao da će da se istetovira čim ona bude prohodala. I tako je i bilo. Jelena je prohodala, a on se istetovirao.

-Tata je istetovirao Amosa, malog miša iz crtanog filma Ben i ja. Uvek su moji roditelji bili baš ono što su i danas, moja najveća podrška, najbolji prijatelji, ljudi koji su za moju sestru Jovanu, brata Aleksu i mene uvek imali samo puno ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vasilcin (@ivanavasilcin)

Od tate je, kako je rekla, nasledila ljubav prema rečima. I Đorđe i Olja bili uvek posvećeni deci. Na svaki tatin koncert išle su i ona i starija sestra Jovana. Đoletu je uvek bilo najvažnije da su se dobro smestile i tek onda bi počinjao.

– Ja sam fan Đorđa Balaševića i omiljena pesma mi je “Uspavanka za dečaka”, zato što je to savršena alegorija odnosa roditelja i deteta. Sve je rečeno u njoj. I o dobru i o zlu. Mi smo zaista bili „svuda u njihovom svemu“.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More