Preseo mu provod! Dejan (19) u Švajcarskoj slupao ferari i istog momenta ostao bez dozvole

Foto: Pixabay
595

Srbin Dejan K. (19) izazvao je saobraćajnu nezgodu juče rano ujutru u mestu Nojenhof u Švajcarskoj, na izlasku sa auto-puta kada se “ferafijem F8 Tributo”, zakucao u saobraćajni znak, prenose švajcarski mediji.

U pitanju je neiskusni vozač i ceo ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cena ovog vozila se kreće oko 250.000 evra.

Po pisanju švajcarskih medija, mladi Srbin je hteo da se isključi sa auto-puta, kada je izgubio kontrolu iz, za sada, nepoznatih razloga. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na licu mesta i on je izjavio da je skrenuo sa puta, da bi izbegao neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o celom incidentu, a skupoceni “ferari” je oduzet. U trenutku nezgode sa njim u kolima je na suvozačkom mestu bio drugi mladić, izvesni Jaša T. za koga novinari izveštavaju da je njegov “drugar”.

“Vozili smo se po Cirihu te večeri, pre nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio ferari od svoga oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladneli, ali je sve bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske pumpe”, izjavio je Jaša T.

Saputnik, čiju nacionalnost i godine mediji ne otkrivaju, nije mogao da kaže nešto više o uzrocima ove bizarne neseće.

“Gledao sam u svoj mobilni telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac”, izjavio je Jaša T.

Policija nije saopštila kolika je šteta na ferariju, a u ovoj nezgodi nisu povređeni ni Dejan ni Jaša. Ipak, posledice po mladog vozača su jasne, on je istog tenutka izgubio vozačku dozvolu.

 

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More