Suprug ubijene Srpkinje u Švajcarskoj ne zna šta mu je sa ćerkom, ovo kaže o ubistvu žene i odnosu sa dedom ubicom

Foto: Tanjug/ Peter Schneider/Keystone via AP
178

Suprug Srpkinje (32), koja je brutalno ubijena prošlog utorka u švajcarskom Vinterturu, kaže da je slomljen zbog svega što se dogodilo i da svog dedu, koji je osumnjičen za zločin, ne želi više da vidi.

Srpkinja je ubijena u svom stanu, a policija je privela državljanina Srbije (76), zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Kako je ranije potvrđeno u policiji, u pitanju je deda muža ubijene.

Njen suprug, koji se nalazi u Srbiji, jer mu je zabranjen ulazak u Švajcarsku, rekao je za tamošnje medije da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

– Mnogo sam loše, srce mi je slomljeno – rekao je on u izjavi za švajcarske medije.

On je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo, i da ne može da objasni zašto je njegov deda, sa kojim inače živi u istoj kući u Srbiji, mogao tako nešto da uradi.

– Zna priču o našem braku, možda je nešto pogrešeno shvatio – rekao je suprug.

Srpkinja ubijena u ŠVAJCARSKOJ pustila ubicu u stan i skuvala mu kafu, nije ni SLUTILA šta joj se SPREMA! (FOTO, VIDEO)

“Bili smo u dobrim odnosima”

Otac ubijene je ranije medijima rekao da je njegova ćerka pokušavala da se razvede i da je imala probleme u braku. On je tvrdio da je njegov zet bio nasilan, što je suprug ubijene demantovao.

– Bili smo u dobrim odnosima, to su laži – rekao je on i dodao da su se do utorka, dana kada je ubijena, više puta dnevno čuli i razmenjivali fotografije dece.

On je indirektno potvrdio da je supruga podnela prijavu policiji protiv njega za pretnje i prinudu.

– Imali smo svađu preko telefona, samo to. Hteo sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu – rekao je suprug.

Muž ubijene je rekao da je veoma zabrinut jer ne zna kako je njegova dvogodišnja ćerkica, koja je bila u stanu sa majkom u trenutku ubistva.

– Želim da budem sa svojom decom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim dedom – rekao je on za medije.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More