Imali su šta i da vide…Kupili ćerki lutku, a u njoj pet hiljada pilula droge

foto: Pixabay
64

Porodica iz Arizone je bila iznenađena kada je u plišanoj igrački koju je kupila detetu pronašla više od 5.000 pilula droge fentanil.

Policija Feniksa je navela da su roditelji devojčice, kojoj je lutka Glo Vorm bila namenjena, kupili igračku u prodavnici u El Miražu, u Arizoni, javio je NBC njuz.

Porodica je čim je pronašla pilule pozvala policiju i predala lutku istražiteljima koji će pokušati da utvrde kako je 5.000 tableta fentanila završilo u njoj.

Fentanil je sintetička droga, koja se često meša sa drugim opasnim drogama, kao što su heroin ili kokain, koji izazivaju stanja slična euforiji, navodi se u saopštenju američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

Broj smrtnih slučajeva izazvanih sintetičkim opijatima se povećao za 16 procenata u periodu između 2018. i 2019. godine, dodaje CDC. Ovo nije prvi put da se ilegalne i opasne droge pronalaze u dečjim lutkama. Tako je 2015. jedna žena kupila detetu ručno pravljenu lutku vrednu 500 dolara, koja je bila puna kokaina.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More