MOLIMO SE DA PREŽIVI! Dirljiva ispovest partnerke Kruševljanina kog su po povratku iz inostrantva umalo preklali zbog parking-mesta!

Foto: Printscreen Youtube
197

Pre nekoliko meseci Kruševljanin Slađan Vasić (56) je rešio da se vrati iz Norveške u Srbiju. Najverovatnije, kako kažu njegovi najbliži, jer mu je nedostajalo sunce.

Nakon rasprave oko parking-mesta na raskrsnici Šumatovačke i Takovske ulice u Kruševcu, u utorak po podne Slađanb je napadnut,  a napadač mu je poresekao vratnu arteriju.

– Molimo se Bogu da preživi, da sve bude dobro, i njegovo zdravlje nam je sada na prvom mestu – kaže, Jelena Petrović, partnerka Slađana Vasića. Upravo je Jelena bila sa Slađanom u trenutku kada je, kako se sumnja, Nikola J. (41), stanar Šumatovačke ulice, zamahnuo nožem i zasekao Vasića po vratu.

Povratniku iz inostranstva presekli vratnu arteriju zbog PARKING MESTA! (VIDEO)

 

– Još sam pod stresom. Ne mogu da verujem koliko je krvi izgubio – rekla nam je Jelena, dodajući da Slađanova porodica i ona trenutno ne mogu više da kažu o svemu što se dogodilo. – On je jak, bori se. Verujemo u njega, rekla je jelena za Novosti.

Vasić je u međuvremenu prebačen iz kruševačke bolnice u Klinički centar Niš, i prema poslednjim informacijama u stabilnom je stanju nakon dodatne intervencije. Ekipa kruševačkih hirurga i anesteziologa dan ranije je uspela da mu sanira ranu.

Brojni Kruševljani se čude kako je Slađan, popularni Vasa, ostao živ. Krvavih tragova bilo je svuda na raskrsnici, ali i u stomatološkoj ordinaciji, gde mu je ukazana prva pomoć. Komšija je Vasića prebacio do bolnice, dok je Nikola J. bacio nož pored sebe, ali se nije dao u beg. Policija ga je brzo uhapsila i privela, a na teret mu se stavlja pokušaj teškog ubistva. Radio je za firmu koja se bavi dizajnom enterijera. Nema podataka da je imao odranije bilo kakav sukob sa Vasićem.

– Čim smo videli šta se dogodilo, istrčali smo da pomognemo – kaže Kruševljanka koja je bila u gostima upravo u zgradi u kojoj živi osumnjičeni i ispred koje se odigrala krvava scena. – Znamo dobro Vasu, iz fine je porodice. Nema ko ovde nije redovno gledao njegove jutjub-klipove. Iskrene, zanimljive, sa mnogo korisnih saveta.

A upravo su ti kraći video-sadržaji, a ima ih nešto manje od 300, proslavili Vasića i preko granice. Na “Jutjubu” je godinama objavljivao klipove na kanalu “Život u Norveškoj”, gde je prenosio svoja životna iskustva iz te zemlje.

 

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More