Dru Barimor: “Uopšte nisam išla u školu, a sa 13 godina sam završila na psihijatriji”

Popularna američka glumica iznela šokantne detalje iz svog privatnog života!

Foto: PrintScreen7Instagram Drew Barrymore
110

Američka glumica Dru Barimor otkrila je gostujući u radijskoj emisiji Hauarda Sterna da je sa 13 godina boravila na psihijatriji.

“Provodila sam se po klubovima, nisam išla u školu, krala sam mami auto, bila sam izvan kontrole”, ispričala je Barimor (46), čija je burna tinejdžerska prošlost poznata javnosti, prenosi “B92”.

Glumom je počela da se bavi još u ranom detinjstvu, a kada je zasijala u filmu “E.T.”, postala je jedna od najvećih dečjih zvezda Holivuda. Ispričala je da je 18 meseci boravila u psihijatrijskoj ustanovi Van Najs.

“Tamo više nije bilo zezanja. Ako biste pravili gluposti, bacili bi vas u izolovanu sobu, ili vam ograničili kretanje vezivanjem”, otkrila je.

Takođe je objasnila zbog čega ju je majka Džejd Barimor smestila u takvu instituciju.

“Mislila je da je stvorila čudovište i nije znala šta da radi sa mnom. Bio je to njen očajnički pokušaj, a ja sam stvarno bila izvan kontrole. Opraštam joj zbog takvog izbora. Verovatno je osećala da nema kome da se obrati”, poručila je ona.

Glumica iz filmova “Čarlijevi anđeli”, “E.T.”, “Vrisak” i “Nikad se nisam poljubila”, kasnije je prekinula sve veze s majkom, ali su potom ipak izgladile odnose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

“Danas je razumem, osećam dobrotu i empatiju prema njoj”, rekla je.

Uprkos zastrašujućem iskustvu, kaže da je boravak u psihijatrijskoj ustanovi najbolja stvar koja je mogla da joj se dogodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

“U bolesnom smislu, ništa bolje mi se u životu nije dogodilo, jer me je to ohladilo i smirilo”, zaključila je Dru Barimor.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More