Šta je Stanković rekao sudiji na kraju? A crveni za Ibru…?

Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni
278

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je ponosan na svoje fudbalere zbog izdanja protiv Milana, od kog su bez poraza u dve utakmice eliminisani iz Lige Evropa.

“Krivo je svima. Kada sagledamo sve kako je bilo, krivo nam je. Ali, znamo da smo sve pošteno uradili. Ponosan sam na momke. Bili smo 50-50 sa Milanom u svakom segmentu, možda negde i bolji. Ne diskutujemo da li je Milan bolja ekipa i da li ima bolji sastav, ali teren je jedino merilo. Zvezda posle 180 minuta može da bude uzdignute glave. Krivo mi je, ali ovo je sport, idemo dalje, vratiće nam se sigurno”, rekao je Stanković na konferenciji za novinare u Milanu.

Zvezda je igrala i drugi put nerešeno sa Milanom i ispala je u šesnaestini finala Lige Evropa zbog manje golova u gostima, pišu sportske.net.

Prva utakmica u Beogradu prošle nedelje završena je 2:2, dok je u četvrtak uveče u Milanu bilo 1:1.

“Dali smo sve od sebe. Može sportski da nam bude krivo, ali smo preponosni”, kazao je Stanković.

On je istakao da je “preponosan” na ekipu, i istakao da su igrači pokazali “ko su i šta su” i da mogu svakoga da pogledaju u oči.

Stanković je upitan da li je ovo bila najbolja utakmica od kako je trener Zvezde.

“Jedna od najboljih utakmica. Mislim da smo pokazali da možemo da se nosimo”, odgovorio je Stanković.

Upitan je i da li je Zlatan Ibrahimović zaslužio crveni karton kada je šutnuo loptu posle zvižduka sudije.

“Mislim da jeste, ako već imaš takav kirterijum, ali dobro… Neću, ne želim da kukam. Znamo šta smo spremili, kako smo igrali. Mali detalji odlučuju da li prolaziš ili ispadaš. Negde smo i mi sami krivi, ali to ćemo sami, u četiri oka, da rešimo”, rekao je trener Zvezde.

Novinari su ga pitali i šta je rekao sudiji Hesusu Hilu Mansanu posle utakmice, na šta je odgovorio:

“Da je mogao da pusti da se izvede korner jer su momci zaslužili. Ne znam šta bi bilo da je bilo obrnuta situacija, da li bi se izveo korner ili ne. Ali, ne kukam”, pišu sportske.net.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More