“Vrlo sam srećna što sam SRPKINJA, jer neke stvari su moguće samo OVDE”, naša slavna glumica Tanja Bošković otkrila zašto se odrekla inostrane slave!

DOĐOH, VIDEH, VRATIH SE! Odbila je HOLIVUD i povukla se a evo šta kaže za najboljeg tenisera SVETA - NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Foto: PrintScreen/YouTube
69

Slavna glumica Tanja Bošković sve se ređe može videti u medijima, a ona je u poslednjem intervjuu otkrila zbog čega je rešila da se povuče.

– Smatram da nemam šta da kažem, a nemam ni potrebu da učestvujem u nečemu što mi se ne dopada. Prezirem televiziju na dnevnoj bazi, novine isto tako. Zato sam sve prestala da pratim, osim umetnosti i sporta – istakla je Tanja za “Stori”, prenosi “Blic”.

– Obožavam da pratim Novaka Đokovića, svetskog broja jedan u ljudskom, moralnom i svakom drugom smislu. Znate, vrlo sam srećna što sam Srpkinja, a naročito kada je neko poput Novaka Srbin – dodala je Boškovićeva, a potom objasnila zbog čega se vratila iz Holivuda, iako je imala priliku da tamo ostane i napravi veliku karijeru.

– Smatram da o toj industriji postoji potpuno pogrešna predstava kod nas. Nikada me nije interesovalo ono što ta sredina ima da ponudi. Bila sam, videla, zahvalila se i vratila nazad. Mnogo me više interesuje da jedan dan gledam u Savu i da ništa ne moram. To je moguće samo ovde – ispričala je glumica.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More