Američki profesor o smrti PANONSKOG MORNARA: Možete da govorite da se Srbi i Hrvati mrze, ali ne mrze se kada je reč o Balaševiću! (VIDEO)

Dotakao se raspada JUGOSLAVIJE i to kako je legendarni kantautor ujednio SRBE i HRVATE!

FOTO TANJUG/ DRAGAN STANKOVIC/ mn
54

Vest o smrti Đorđa Balaševića rastužilo je mnoge narode širom bivše Jugoslavije, a o svemu ovome govorio je u svom novom snimku profesor Skaj iz Amerike. Podsetimo, ovaj Amerikanac, koji je oženjen sa ženom sa prostora bivše Jugoslavije, već je ranije govorio o čuvenom Panonskom mornaru, a u emotivnom videu pomenuo je i raspad Jugoslavije, te se dotakao i poređnja Balaševića sa Bobom Dilanom.

Amerikanac spremio iznenađenje za suprugu iz SRBIJE: U celu priču uključen i Balašević a evo i kako! (VIDEO)

– Raspad Jugoslavije i rat koji se dogodio bio je neuspeh čovečnosti – rekao je profesor Skaj i dodao:

– Svi u bivšoj Jugoslaviji plaču, čak, ili pak posebno, u Hrvatskoj, koja je bila u krvavom ratu sa Srbijom. Možete da govorite da se Srbi i Hrvati mrze, ali ne mrze se kada je reč o Balaševiću, nego pevaju zajedno. Možete da mislite da Hrvati vole Balaševića zato što mu je majka Hrvatica, ali to nije razlog, već ga vole zbog njegove ljudskosti – naveo je on.

U svom snimku profesor Skaj se dotakao i koncerta Đorđa Balaševića u Sarajevio 1998. godine, a na kraju je zaključio da je Đoletova smrt gubitak za ceo svet.

Pogledajte i poslušajte šta je profesor Skaj rekao:

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More