SRPSKI studenti obezbedili PLASMAN na takmičenje JUŽNE EVROPE! (FOTO)

Takmičenje CFA Institute Researć Challenge je prestižno takmičenje iz oblasti fundamentalne investicione analize, koje svake godine organizuje CFA Institute.

Foto: Ekonomski fakultet
48

Tim studenata Ekonomskog fakulteta u Beogradu osvojio je prvo mesto na trećem lokalnom takmičenju CFA Researć Challenge u organizaciji CFA Society Serbia i obezbedio plasman na takmičenje Južne Evrope, saopšteno je danas.

Takmičenje CFA Institute Researć Challenge je prestižno takmičenje iz oblasti fundamentalne investicione analize, koje svake godine organizuje CFA Institute.

Na ovogodišnjem takmičenju koje je održano onlajn zbog pandemije korona virusa, u timu White Rock bili su Anastasija Lončarević, Aleksa Antić, Jovana Parežanin, Vojin Rodić i Irena Remović.

Studente su predvodili akademski mentor prof. dr Dragan Lončar i Nikola Marković industrijski mentor.

U petak 26. februara održano je treće po redu lokalno finale takmičenja CFA Research Challenge u organizaciji CFA…

Posted by Ekonomski fakultet u Beogradu on Недеља, 28. фебруар 2021.

Drugo mesto takođe je pripalo timu Ekonomskog fakultata u Beogradu Youth Capital u sastavu Stefan Milić, Lenka Baltić, Sanja Milenković i Ognjen Milošević, koji su predvodili dr Irena Janković akademski mentor i Aleksandar Veselinović industrijski mentori.

Tema takmičenja bila je procena vrednosti akcije akcionarskog društva NIS i preporuke da li akciju treba kupiti, prodati ili zadržati.

“Nadamo se da ćemo opravdati ukazano poverenje da Srbiju i fakultet predstavimo na regionalnom takmičenju”, rekla je Anastasija Lončarević.

Regionalno takmičenje biće održano 13 i 14. aprila na kome će svoje znanje pokazati ekipe sa 50 fakulteta iz EMEA regiona (Evrope, Srednjeg Istoka, Afrike).

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More