“Zbog strogih mera u AUSTRIJI slavili smo kao Ivkovu slavu”! Dragana Mirković pokazala kako je proslavila sinu rođendan, sve pršti od LUKSUZA! (VIDEO)

Od luksuznih detalja u dvorcu DRAGANE MIRKOVIĆ "bole oči"!

Foto: PrintScreen/Instagram dragana_mirkovic
83

Pevačica Dragana Mirković (53) nedavno je iznenadila mnoge podelivši sliku svog naslednika Marka, kojem je tom prilikom čestitala 20. rođendan, a sada je otkrila i kako su proslavili taj poseban dan.

Naime, Dragana je na svom Instagram profilu objavila video sačinjen od nekoliko fotografija iz porodičnog doma u Beču, gde su uz mere zbog korone, ovaj dan svečano dočekali u krugu porodice, piše “Telegraf”.

Pevačica imala i veliki razlog za to: Dragana Mirković prvi put pokazala sina (FOTO)

– Zbog zabrane okupljanja i strogih mera u Austriji, Markov rođendan smo slavili kao Ivkovu slavu, pet dana. Ali, sve za tebe, lave moj. Voli te mama – napisala je pevačica u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Dragana je i ovoga puta bila elegantna u crnoj dugačkoj haljini, a kako svog sina oslovljava sa “Lave”, svi detalji na dekoraciji su bili sa likom ove životinje.

Ona verovatno želi da ukaže da je za nju sin kralj, jer je lav kralj životinja, car džungle, ili jednostavno jedna od najlepših (i najopasnijih) životinja na svetu, a oduvek predstavljao simbol snage, ponosa i hrabrosti.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More