Oglasila se i NADA Topčagić nakon što je Zlatan Ibrahimović izašao na SANREMU uz “Jutro je”: Ovo je vrhunac MOJE KARIJERE!

Folk pevačica je priznala da celu noć nije spavala od uzbuđenja!

Foto: PrintScreen/YouTube
60

Folk pevačica Nada Topčagić priznaje da celu noć nije mogla da spava od sreće nakon što je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme “Jutro je”.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – ushićeno je rekla Nada za Kurir i dodala da je imala priliku da upozna Ibrahimovića.

– Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam videla, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere – zaključila je Topčagićeva.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More