Počeo je RAT! Megan Markl šokirala izjavom o kraljevskoj porodici, oni tvrde da je ZLOSTAVLJAČICA! (FOTO, VIDEO)

Izgleda jda je dosta bilo TIŠINE: Megan i Hari odlučili se na drastičan korak koji se nije svideo KRALJEVSKOJ PORODICI!

Foto: Youuube/printscreen
74

Vojvotkinja od Saseksa optužena je za okrutnost i maltretiranje, ali i za potpuno neprihvatljivo ponašanje prema osoblju kraljevske porodice, kako tvrdi jedan od njenih bivših najbližih savetnika iz Kensington palate. Ona je međutim odgovorila na ove optužbe rekavši da je žrtva “proračunate kampanje blaćenja” od strane britanskog kraljevskog domaćinstva.

U pritužbi se navodi da je Megan Markl “oterala dvoje ličniho asistenata iz domaćinstva i potcenjivala poverenje trećeg člana osoblja”, piše Tajms, prenosi “Nova.rs”.

Optužbe o manipulacijama i maltretiranju temelje se na izjavama dva starija člana osoblja, a još jedna bivša članica osoblja tvrdi da ju je Megan ponižavala.

Sve pritužbe osoblja je u oktobru 2018. Džejson Nauf, njen nekadašnji sekretar za odnose s javnošću sažeo u mejlu upućenom ličnom sekretaru princa Vilijama, Sajmonu Kejsiju.

“Vrlo sam zabrinut zbog činjenice da je Vojvotkinja mogla da maltretira dvoje zaposlenih, njeno ponašanje je potpuno neprihvatljivo. Vojvotkinja čini se uvek ima nekoga na piku. Maltretirala je članicu osoblja nastojeći da potkopa njeno samopouzdanje. Dobijamo pritužbu na njen račun, jednu za drugom, od ljudi koji su svedočili njenom neprihvatljivom ponašanju”, navodno je pisalo u mejlu.

Na sve ovo odgovorila je Megan Markl, istakavši da Bakingemska palata koristi Tajms za širenje “potpuno lažnog narativa zasnovanog na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama” o njenom postupanju sa osobljem. Ove infomacije su izašle u javnost samo nekoliko dana pre nego što će u nedelju biti emitovan intervju koji su ona i princ Hari dali Opri Vinfri.

Njeni advokati su rekli da je bivšu glumicu “rastužio ovaj najnoviji napad na nju, posebno kao nekoga koji je bio meta nasilja, i duboko je posvećen pružanju podrške onima koji su iskusili bol i traumu”.

Prst je bio uperen u Megan kada je stariji član osoblja Kesingtonske palate, podneo žalbu za nasilje protiv vojvotkinje od Saseksa pre nego što su se ona i princ Hari povukli sa kraljevskih dužnosti. Tajms je izvestio da je Džejson Knauf koji je radio kao sekretar za komunikacije Harija i Megan, tvrdio da je vojvotkinja “oterala dva lična asistenta iz domaćinstva i da je podrivala samopouzdanje trećeg člana osoblja”.

Novine kažu da je gospodin Knauf koji je sada na čelu dobrotvorne organizacije vojvode i vojvotkinje od Kembridža, naizgled delovao da bi Bakingemska palata zaštitila osoblje za koje je tvrdio da je bilo izloženo nepodnošljivom pritisku od strane Megan.

Dalje se tvrdi da je Hari molio njega da ne podnosi tužbu zbog tih navoda. Advokati Harija i Megan su rekli da ih Bakingemska palata koristi za širenje lažnog narativa pre intervjua sa Oprom predstojećeg vikenda.

Bakingemska palata je odbila da komentariše ove navode. Vojvotinja poriče da je maltretirala saradnike, a njeni advokati istakli da je jedan radnik otišao nakon saznanja o lošem ponašanju.

Portparol Saseksa je istakao: “Nazovimo ovo onim što jeste – proračunatom kampanjom blaćenja zasnovanom na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama. Razočarani smo kada vidimo ovaj klevetnički prikaz vojvotkinje od Saseksa koji je dobio kredibilitet od strane medija”.

“Nije slučajno da su iskrivljene optužbe stare nekoliko godina čiji je cilj podrivanje vojvotkinje, upućene britanskim medijima baš kada su ona i vojvoda trebali otvoreno da govore o svojim iskustvima u proteklim godinama”, navodi se.

Iščekivanje intervjua

Intervju Opre Vinfri sa Megan Markl i princom Harijem, biće emitovan 7. marta na mreži CBS. Najavljen je kao eksplozivan, iskren i intiman razgovor kakav obožavaoci britanske porodice do sada nisu imali priliku da vide.

CBS je objavio da je Opra sa vojvotkinjom od Saseksa razgovarala o svemu, od stupanja u kraljevsku porodicu, braku, majčinstvu, dobrotvornom radu pa sve do toga kako se nosi sa životom pod budnim okom javnosti, piše u saopštenju.

Njima se pridružio i princ Hari koji je govorio o njihovoj selidbi u SAD, ali i o pritisku koji je trpela njegova majka princeza Dajana.

Promotivni snimak objavljen u nedelju deluje da je selektivno montiran i prikazuje Opru Vinfri kako pita Megan da li je došlo do “prelomne tačke” i da li je “ćutala ili bila ućutkivana” – ali odgovori vojvotkinje nisu otkriveni, prenosi BBC na srpskom.

Na kraju najave emisije, Opra Vinfri, koja je ujedno i komšinica Megan i Harija u Kaliforniji, govori kraljevskom paru: “Ovde ste rekli neke prilično šokantne stvari”.

Podsetimo, Hari i Megan, koji su nedavno objavili da očekuju drugo dete, odrekli su se svojih kraljevskih dužnosti zbog neslaganja s ostalim članovima porodice i suočavanja s ogromnom medijskom pažnjom.

Najava intervjua, kako ističu svjetski mediji uvećava strahove Bakingemske palate da će priča o takozvanom Megzitu biti “bez kočnica”.

Još pre nego što je izašla najava ovog razgovora pojavila se informacija da se Megan i Hari neće vraćati svojim kraljevskim dužnostima i da je njihov odlazak konačan.

Britanski mediji već bruje da je kraljica Elizabeta II veoma besna zbog želje Megan i Harija da se pojave kod Opre Vinfri. Smeta joj što će progovoriti i o osetljivim temama, poput “Megzita” i odnosa sa kraljevskom porodicom. Čim je ovo čula, Elizabeta je momentalno tražila da se Hari i Megan odreknu svih titula i privilegija, koje su im preostale.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More