Pre nego što je postala slavna LEPA BRENA je bila dadilja, a čuvala je POPULARNU PEVAČICU! (FOTO)

Prva zanimanja SLAVNIH: Bajagina priča je skoro FILMSKA!

Foto: Instagram lepabrena/ Printscreen
330

Da je trnovit put do zvezda govori i činjenica da su mnoge javne ličnosti pre nego što su postale poznate morale da se bave raznim poslovima koji uglavnom nemaju nikakve veze sa njihovim današnjim karijerama, kako bi sebi olakšale život.

Mnogima je verovatno teško da u to poveruju, ali možda i najveća ženska zvezda na našim prostorima, Lepa Brena, u mladosti je radila kao bebisiterka, a čuvala je ni manje ni više nego pevačicu Anu Štajdohar, piše “Nova.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glory Box (@gloryboxjewelry)

Ona je posao dadilje radila tokom studentskih dana, kako bi zaradila novac za život u Beogradu, dok je studirala turizam.

Životna priča Momčila Bajagića Bajage može se nazvati filmskom.

Naime, on se muzikom bavio od ranog detinjstva, ali se oprobao i u privatnom biznisu još na početku srednjoškolskih dana. Dok je bio u prvom razredu gimnazije, kao član neprofitabilog benda sa drugarima je kupovao veštačku kinesku svilu, koju su farbali u crno i prodavali je u Knez Mihailovoj ulici.

“Prve pare sam zaradio pre nego što sam počeo da sviram, iako sam vrlo rano počeo da se profesionalno bavim muzikom. Recimo, još kada sam bio prvi razred gimnazije, imali smo neke bendove koji su bili, kako bih rekao, neprofitabilni i sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno kada se ofarbaju i kada se ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta”, rekao je svojeveremeno Bajaga.

Ivan Ivanović je danas jedan od najpopularnijih i najuspešnijih voditelja na našim prostorima. On je još kao dete imao želju da postane glumac, zbog čega je često posećivao pozorišta. Položio je prijemni za amatersko pozorište u “Krsmancu”, ali mu se nisu dopala pravila koja su tamo važila. Konkurisao je na FDU, ali nije bio primljen. Na kraju se ipak odlučio za Pravni fakultet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nova.rs showbiz (@nova.rs_showbiz)

Trinaest godina radio je u obezbeđenju i imao veoma malu platu. U početku je sedeo na parkingu i čuvao kamione, a kasnije je postao lični pratilac Vilijema Montgomerija, dok je bio ambasador Amerike u Beogradu.

Milan Stanković je završio srednju medicinsku školu. Po završetku škole zaposlio se u obrenovačkom Domu zdravlja na odeljenju dijalize.

Bio je omiljeni medicinski tehničar, međutim svoj posao je ubrzo zamenio pevačkim, kada se prijavio za muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, kada mu se i promenio život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @milanxstar_

Emina Jahović je još od malih nogu znala da će se baviti javnim poslom. Prosto je želela da bude poznata, pa je tako tokom srednje škole honorarno radila na TV Novi Pazar, gde je vodila vremensku prognozu.

“Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života”, otkrila je Emina svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Trenutno jedan od najpopularnijih glumaca Andrija Milošević u mladosti je prodavao novine kako bi zaradio za hleb.

“Bio sam jedno godinu i po dana u Podgorici, u srednjoj muzičkoj gde sam bio teorijski smer, ali sam svirao klavir. Prvu godinu sam bio vrlo dobar, ali sam drugu popustio, počeo sam da bazam po ulicama i tako dalje. Tada sam radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine ‘Podgorički grafiti’. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom.”

Folk pevačica Olja Kaleuša radila je kao prodavačica u butiku pevačice Lele Andrić, koja joj je kasnije pomogla da izda svoj prvi album.

Pre nego što je postao poznato TV lice, Dejan Pantelić je radio kao vozač u rentakar agenciji, i u pekari.

“Kada želite što pre da dođete do novca i obezbedite sebi subotom i nedeljom izlazak u grad, normalno je da radite poslove koji vam sada možda ne bi prijali. Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna. Trudim se da deci omogućim normalno odrastanje, pokušavam da oni sami shvate šta bi voleli da rade u životu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Milosevic (@sandra.milosevic_)

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More