Megan optužuje Kejt i Kamilu da su plasirale laži o njoj, pristalice dvora uzvraćaju BRUTALNIM KOMENTARIMA! (FOTO, VIDEO)

MEGZIT 2 još gori od prvog!

Foto: Tanjug/ AP Photo/Matt Dunham
100

Intervju Megan Markl i princa Harija sa Oprom Vinfri koji će biti emitovan u nedelju na “CBS-u” izazvao je pravi Megzit dva, još žešći od onog prvog. Evo dokaza za to.

Britanski dnevni list “Daily Express” piše da bi ITV, koji je CBS-u platio više od milion funti da emituje intervju u Britaniji, ogao da odustane od te namere. Sve zavisi od zdravstvenog stanja princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II, koji je nedavno imao operaciju na srcu. A razgovor Megan Markl i princa Harija sa Oprom ocenjuje se kao televizijski događaj decenije, prenosi “Jutarnji hr”.

(Joe Pugliese/Harpo Productions via AP)

Ipak, ITV na Tviteru poručuje da se će intervju emitovati u ponedeljak u Britaniji, dan nakon američke premijere.

“Tajming je grozan, a loš predosećaj je sve jači iz dana u dan”, rekao je čuveni stručnjak za pr u Britaniji Mark Borkovski dok je kraljevski biograf Robert Džobson rekao:

“Kako je vojvoda od Edinburga jako loše, činjenica da par i dalje planira prikazivanje njihova intervjua bez ikakvih postavljenih granica, koji su dali kraljici, govori da su bez srca, da ne mare ni za koga i da su izuzetno površni”.

Drugi tizer intervjua pojavio se skoro istovremeno kada su princu Filipu ugrađeni stentovi. U tom tizeru Megan na pitanje Opre Vinfri kako će se osećati kada dvor bude čuo njihovu istinu, kaže:

“Ne znam kako su mogli da očekuju da ćemo… ćutati kada “Firma” (dvor) ima aktivnu ulogu u podsticanju laži o nama. A ako to dolazi sa rizikom od gubitka stvari… Pa, mnogo je toga već izgubljeno”.

Taj novi isečak iz intervjua emitovan je nakon što su sa britanskog dvora potvrdili da pokreću istragu povodom tvrdnji da je Megan zlostavljala radnike Kensingtonske palate u kojoj su ona i Hari živeli određeno vreme.

Ona je navodno naterala dve pomoćnice da daju otkaz 2018. godine, a optuživali su je i za emocionalnu okrutnost i manipulativnost. Odgovorne službe dvora pozvaće sve radnike koji su u to vreme radili u Kensingtonskoj palati, uključujući i one koji su u međuvremenu otišli, na razgovor i saradnju u rešavanju ovog slučaja.

Megan za plasiranje takvih priča optužuje Kejt Midlton i Kamilu od Kornvola, piše “Dejli mejl“. Tvrdi i da je Bakingemska palata preko novina širila negativne priče o njoj.

Megan Markl i princ Hari su 2019. doneli odluku da odstupe sa dužnosti viših članova kraljevske porodice. Ta odluka je stupila u snagu u martu prošle godine, a oni su je nedavno potvrdili saopštenjem da se ne vraćaju na dvor. Nakon tog saopštenja usledila je najava intervjua sa Oprom Vinfri koji Bakingemska palata dosada nije komentarisala.

Izvor Jutarnji.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More