Ova pesma će predstavljati Srbiju na “Pesmi Evrovizije”, grupa “Hurricane” objavila i spot (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube
373

Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“, koja se održava u Holandiji od 18. do 22. maja, predstavlja grupa “Hurricane”. Pogledajte spot i poslušajte pesmu “Loco Loco” koju će u Roterdamu izvoditi Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

Muziku ovogodišnje srpske takmičarske numere Loco Loco napisao je Nemanja Antonić. Sanja Vučić, članica grupe “Hurricane”, autorka je teksta, dok je aranžman delo Antonića i Darka Dimitrova, piše RTS.RS.

Kao pobednice prošlogodišnje „Beovizije“, članice grupe “Hurricane” trebalo je da predstavljaju Srbiju na „Pesmi Evrovizije 2020“.

Međutim, zbog globalne pandemije koronavirusa, Hasta la vista nije dobila priliku da se bori za najbolju pesmu Starog kontinenta.

Ovogodišnje izdanje „Evrosonga“ održava se u Roterdamu od 18. do 22. maja. Srbija je među zemljama koje će tokom druge polufinalne večeri, 20. maja, pokušati da se plasiraju u finale takmičenja.

Uobičajeni način organizacije „Pesme Evrovizije“ neće biti moguć zbog mera protiv koronavirusa. Zbog toga je odlučeno da se 65. izdanje najveće muzičke manifestacije na svetu održi pod takozvanim „scenarijom B“.

Broj ljudi u delegacijama biće manji nego prethodnih godina, a broj novinara koji će prisustvovati samom događaju biće ograničen na 500.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More