“Moje stanje nije dobro, kako da bude? Optimista sam”: Tozovac se oglasio iz bolnice

Foto: Youtube printscreen RTS Kolo-zvanični kanal
200

Pevač Predrag Živković Tozovac oglasio se iz bolnice, gde je juče primljen zbog korona virusa i obostrane upale pluća.

Tozovac je iz KBC “Dragiša Mišović”, gde prima kiseonik, poručio da se ne oseća najbolje, ali da sluša sve savete lekara.

– Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema. Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu – rekao je Tozovac u izjavi za “Alo!” i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

– Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta – kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike.

Tozovac je dodao i da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balaševića, koji je preminuo od korone.

– Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu… Nadam se da ću što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim da nam se nešto slično desilo – poručio je pevač za pomenuti medij.

Podsetimo, kako je “Blic” saznao, čuveni pevač prethodno je primio dve doze vakcine, vakcinu i revakcinu.

Tozovac je revakcinisan pre sedam dana.

Njegovu porodicu prethodno je zadesila tragedija, kada je pre oko dve nedelje preminula pevačeva tašta, majka njegove supruge Mime. Ona je u 92. godini izgubila bitku sa korona virusom

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More