Glumac kog svi pamte kao malog Halila iz filma “Lepa sela lepo gore” živi u Austriji! Evo čime se danas bavi (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube
318

Scena iz kultnog filma “Lepa sela lepo gore” u kojoj najbolji drugovi Milan i Halil idu u “štetu” sa teta Đanom (Milicom Trofrtaljkom), ušla je u istoriju domaće kinematografije.

Malog Halila igrao je Miloš Đuričić iz Višegrada, kom je u filmu zapalo da se skine pred teta Đanom, a glumac je nakon ove zapažene uloge morao da se preseli u Austriju i nikada se više nije bavio glumom, iako je želeo.

Miloša je teška životna situacija odvela u potpuno drugom pravcu i daleko od Srbije, za razliku od njegovog kolege iz ove scene, Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom.

Pre 23 godine napustio je Višegrad i preselio se u Austriju, gde je radio razne poslove i oženio se. Ima dva sina i bavi se transportom.

“Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere”, izjavio je Miloš jednom prilikom koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

“U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina”, ispričao je tada za domaće medije.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More