“Bio si moj prvi TV verenik”: Milica Milša se fotografijom iz “Boljeg života” oprostila od Komnenića (FOTO)

Foto: Youtube printscreen Izbliza-produkcija Kadar
250

Milica Milša neutešna je zbog smrti kolege Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini posle teške bolesti.

Glumica se od Borisa oprostila emotivnom porukom, prisetivši se njihovog prvog zajedničkog projekta – kultne serije “Bolji život”, piše Blic.rs.

– Dragi moj Borise, ne mogu i neću da verujem da si i ti otišao… nepodnošljiv postaje ovaj život bez dragih ljudi… Ti si bio moj prvi TV verenik, u prvoj seriji koju sam snimila, “Bolji život”. Svaki susret sa tobom donosio je radost i smeh, sve probe za predstave bile su zbog tebe posebne, svako igranje predstave je bio praznik. Duhovit, obrazovan, lucidan, poseban, nedostajaćeš ovom svetu… nema više takvih kao što si ti. Praznina je velika, ljubav i poštovanje prema tebi još i veći – poručila je Milica Milša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini.

Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Preminuo glumac Boris Komnenić

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, Boris Komnenić upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji lik Saše Guze Popadića u seriji “Bolji život”. Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su “Bal na vodi”, “Špadijer jedan život”, “Gore dole”, “Vratiće se rode”, “Miris kiše na Balkanu”, “Sinđelići”, “Apofenija” i drugi.

Proglašen je prvakom drame Narodnog pozorišta čiji je bio stalni član još od 1984. godine.

“Ne, ne! Nismo se ispričali! Nismo sve naučili od tebe”: Glumci se potresnim rečima opraštaju od Borisa Komnenića

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More