SRPSKA PEVAČICA dobila POKLON, a onda IBRAHIMOVIĆU uzvratila čuvenim ITALIJANSKIM HITOM! (VIDEO)

Nada Topčagić otpevala Ibrahimoviću "Bella ciao", publika se digla na noge!

(AP Photo/Gregorio Borgia)
91

Malo je reći da je Zlatan Ibrahimović zatalasao Balkan idejom da na pozornicu Sanrema kroči uz taktove mega hita “Jutro je” Nade Topčagić, zbog čega je folkerka naročito ponosna.

Nije to ni prvi put da Ibra javno istakne koliko voli tu pesmu, ali je svakako to bilo najbolje mesto da je pusti jer je milionski auditorijom mogao i prvi put da čuje kultnu pesmu i sazna ponešto o Nadi Topčagić i njenom liku i delu, prenosi “Telegraf”.

(AP Photo/Antonio Calanni)

Veliku zahvalnost poslala je folkerka Zlatanu, međutim iskoristila je i gostovanje u emisiji “Šarenica” na RTS-u da se i pesmom zahvali Šveđaninu, da mu na neki način i uzvrati za reklamu koju joj je napravio na čuvenom festivalu.

– Imam jednu želju, sad sam došla ovde na neku ideju. Ako bih imala solistički koncert, koji do sada nisam imala koliko sam na sceni, poželela bih da mi Zlatan Ibrahimović bude gost – rekla je Nada Topčagić.

Zatim se u priču uključio i Slobodan Šarenac koji je Nadi poklonio loptu:

– Nezvanično, neki kažu da je lopta stigla direktno sa Sanrema – rekao je Šarenac, dok je Nada poručila: “Gracija Italija”.

Foto: PrintScreen/RTS

Na opasku voditeljke da Nada duguje nešto Zlatanu na italijanskom, pevačica je poručila:

– Pa, ajde. Sad ste me našli, ali može. Pevaću “Bella Ciao”.

Poslušajte kako se Nada snašla sa italijanskim hitom.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More