Korejci otpevali “MOLITVU” na čistom SRPSKOM, MARIJA ŠERIFOVIĆ im poslala poruku! Njihova reakcija je za PAMĆENJE! (VIDEO)

Korejci se oduševili kad im je MARIJA poslala poruku! Evo kako su reagovali!

Foto: PrintScreen/YouTube
124

Pesma “Molitva” Marije Šerifović pobedila je na Pesmu Evrovizije 2007. godine i to je bio trenutak za pamćenje, posebno jer je Marija pevala na maternjem jeziku, a ne na engleskom. “Molitva” je oduševila ne samo Evropu, već i čitav svet, a godinama kasnije, to su dokazali i momci iz jednog korejskog benda.

Oni su se ovom pesmom predstavili u korejskom muzičkom šou programu “Fantomski pevač” (Phantom Singer), koji se emitovao od 2016. do 2020. godine i u pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od 4 runde gde je svaki pevač pevao solo, duet, troglas i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobednik emisije, prenosi “Telegraf”.

Foto: PrintScreen/YouTube

Snimak koji je oduševio Srbiju je izvođenje Molitve, sa izuzetnim pevačkim glasovima i izgovorom našeg jezika, što je Azijatima veoma teško jer naši jezici nemaju nikakvih sličnosti.
Komentari na mrežama su pozitivni i svi su oduševljeni izborom pesme kao i izgovorom našeg jezika. Pevačke mogućnosti da ne spominjemo.

Poslušajte i pogledajte ove momke kako izvode pesmu Marije Šerifović u videu ispod.

 

Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

-Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija “Molitve” koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro – napisala je Marija.

Foto: Instagram Marija Šerifović

Osim toga, Šerifovićeva je jednom od pevača uputila i privatnu poruku, koju je on sa oduševljenjem i nevericom objavio na svom Insta-storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a mladi pevač od uzbuđenja nije znao kako da reaguje, te je napisao “O, moj Bože”.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More