Sanja “BALKANIKA” je bio oženjen najlepšom ženom JUGOSLAVIJE, rastavila ih je njena SMRT! (FOTO, VIDEO)

Mislio je da nikada više neće voleti ali život je imao drugačiju priču za njega!

Foto: Vikipedija
480

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe “Balkanika”, preminuo je danas od posledica korona virusa.

Poznati kompozitor je pre devet godina postao udovac kada je njegova supruga, čuvena diva stare Jugoslavije, glumica Zlata Petković umrla u 58. godini života od moždanog udara, piše “Blic”.

Glavni krivac za ljubav između Zlate i Sanje bila je jedna dečija priredba. Na tom događaju rodile su se prve simpatije iz koje je nastala ljubav duga 30 godina.

Preminuo muzičar Sanja Ilić, osnivač grupe “Balkanika”

 

– Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30 godina. Otišla je kako je otišla… Nije moralo tako da desi… Nisam stigao ni da joj kažem koliko je volim. Pala je samo i otišla u bolnicu. Lekari su je držali u veštačkoj komi, ali joj nije bilo spasa. Nakon Zlatine smrti sam odlučio da nastavim dalje. I našeg sina Andreja je trebalo izvesti na pravi put. Moja podrška njemu je bila kontrolom, a ne guranjem uz vetar. Kod glumaca je problem što ih sve pamte po jednom liku. Moja Zlata nije htela da bude samo Marija iz “Otpisanih”. Ona je vodila više računa o nama nego o svojoj karijeri. Kad sam je pitao zašto to radi, odgovorila mi je: “Meni su najvažnije svari moja deca, muž i kuća.” Mogla je njena karijera da bude veća, ali ona nije htela nikako da se obnaži na filmu. Ona je imala ideju kako će to da gradi i niko nije mogao da je odvrati – izjavio je Sanja jednom prilikom za beogradske medije.

Foto: PrintScreen/YouTube

Sanja je mislio da posle Zlate nikada više neće naći ljubav svog života, ali ga je život demantovao. On se 1. oktobra 2016. godine oženio sa homeopatkinjom Tatjanom Karajanov.

Sanja Ilić je za “Blic” ranije istakao da se nakon smrti prve supruge nije nadao da će naći ljubav.

– Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom “Hilia” drži koncerte meditativne muzike. Njen glas će se uskoro čuti u dopunjenom izdanju “Team Songa“ za “Air Srbiju“ – rekao je ranije za “Blic” Sanja Ilić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More