Dara iz Jasenovca u poseti Srbiji, otkrila kog glumca bi želela da upozna (FOTO)

FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIC
44

Biljana Čekić, koja je publiku širom Srbije i dijaspore ostavila bez reči ulogom u filmu “Dara iz Jasenovca”, trenutno je u poseti glavnom gradu.

Biljana je sa ocem, bratom i sestrom doputovala juče u Beograd, a danas ju je u Vili Mir ugostio predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik je rekao da je Biljana imala želju da upozna glumca Miloša Bikovića, ali da je on trenutno u Severnoj Makedoniji, pa će se susret odigrati neki drugi dan.

– Tri puta sam je oslovio sa Dara, ona je simbol fantastične uloge, mislim da će još mnogo takvih uloga biti pred njom, nećemo zaboraviti, to je uradila sa mnogo emocija. Porodica, to su skromni, dobri ljudi, baš onakvi kakva je većina našeg naroda, želim da joj kažem veliko hvala za to što je uradila za srpski narod u celini, za Srbiju i Republiku Srpsku. Ona je poželela da upozna Miloša Bikovića, on je u Severnoj Makedoniji pa će to uraditi neki drugi dan, svakako je bio mnogo radostan kada je to čuo – rekao je Vučić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More