“Ponosna sam na TEBE”! Francuskinja je najveći fan Novaka Đokovića, čestitala mu na SRPSKOM i izazvala LAVINU KOMENTARA! (VIDEO)

Donela mu je u BEOGRAD poseban poklon a sada mu je uspeh čestitala na SRPSKOM! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/Tviter Julie
34

Novak Đoković ima jednu od najvećih navijačica u Francuskoj. U pitanju je Džuli, koja mu je ulepšala 311. ponedeljak na vrhu ATP liste.

Simpatična Džuli mu je poslala video poruku na srpskom, u kojoj je čestitala na šampionskom podvigu, koji je korak dalje ka tituli najboljeg igrača svih vremena, prenosi “Nova.rs”.

Džuli je u decembru prošle godine prevalila 1.400 kilometara od Pariza do Beograda, zatim i 1.700 kilometara od srpske prestonice do Londona, u samo tri dana.

Razlog je bio susret sa Novakom, kojg obožava godinama.

“Kada je Novak prolazio kroz teške trenutke tokom juna, pokrenuli smo projekat u kom smo želeli da pokažemo našu ljubav prema njemu. Napisala sam instagram post gde sam pozvala ljude da napišu tri stvari: ko su i odakle su, kako su otkrili Novaka, kao i zašto ga vole. Stigli su brojni odgovori iz 42 države širom sveta, što mi je pokazalo da moram da uradim nešto tim povodom. Odštampala sam sve komentare i spakovala ih u veliku svesku. Pronašla sam jednu sa koricama na kojima je pisalo “Ti si voljen””, i mislila sam da je ta idealna. Donela sam mu tu svesku u Beograd, kako bi imao podsetnik na to da ga svi mnogo volimo i poštujemo”, rekla je tada Džuli Sojer.

Nju pandemija nije sprečila da podrži Novaka.

“Imala sam nekoliko slobodnih dana nakon što sam obišla porodicu u Francuskoj gde smo proslavili Božić, i pre povratka u London u kom živim, videla sam da je Đoković u Beogradu. Pomislila sam da bih mogla da svratim i donesem mu poklone, kako bih ga obradovala i unela dodatnu pozitivnu energiju pred Australijan open. Zbog Novaka putujem svuda, još od 2018. i obišla sam veliki broj turnira. Doduše, u 2020. nisam putovala mnogo, što je i razumljivo, ali jesam stigla na jedan dan u Rim”, rekla je Džuli.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More