Miloš Biković odgovorio Dari iz Jasenovca: Verujem da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen
83

Biljana Čekić, devojčica koja je igrala lik Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, nalazi se u Srbiji, a danas ju je primio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije, Biljana je izrazila želju da upozna Miloša Bikovića.

Ko je BILJANA ČEKIĆ, devojčica koja je rasplakala celu SRBIJU i AMERIKU: Znaš da se to ne događa stvarno, ali se ipak BOJIŠ!

U međuvremenu, Miloš je Čekićevoj poslao video poruku, kojom je Biljana bila oduševljena.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te,hvala na svemu (i dalje ne verujem)… – napisala je devojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca na svom Instagram profilu.

A Miloš je Biljani rekao sledeće:

– Draga koleginice Biljana. Želeo bih ovog puta da te pozdravim, da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, jer nisam u Beogradu. I nadam se da ćemo se uskoro upoznati,videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar i nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe – rekao je Biković u video poruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bilja🖤 (@cekicc_biljana)

Potresna životna priča junakinje Dare iz Jasenovca! Majka ih napustila, otac brine o troje dece

Inače, Biljana je ranije izjavila da planira da se bavi glumom.

– Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru – rekla je Biljana.

Biljana je, podsetimo, za glavnu ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca” izabrana na kastingu među 2.000 dece, a producenti tada nisu ni slutili da se iz njene porodice devet članova nije vratilo živo iz zloglasnog logora.

Tajne filma “Dare” samo se otkrivaju: bela marama, krst na grudima…a Gaga Antonijević otkrio šta nas čeka u seriji

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More