Džonsona pitali o navodima iz intervjua Megan i Harija, ovako je odgovorio

Foto: Tanjug/Hannah Mckay/Pool via AP
57

Britanski premijer Boris Džonson izrazio je juče svoje divljenje kraljici Elizabeti II i ujediniteljskoj ulozi koju ona ima u Britaniji i šire, ne komentarišući optužbe za rasizam koje je Megan Markl izrekla protiv kraljevske porodice.

Markl, supruga princa Harija, optužila je kraljevsku porodicu da je izrazila zabrinutost zbog toga koliko bi koža njihovog sina mogla biti tamna, gurnuvši je time na ivicu samoubistva, preneo je Rojters.

Premijeri retko komentarišu kraljevske stvari i nakon “oluje” koju je izazvao intervju princa Harija i Megan, Džonson je rekao da neće ulaziti u optužbe za rasizam, govoreći isključivo o svom divljenju prema kraljici Elizabeti II.

“Oduvek sam se divio kraljici i ujedinjujućoj ulozi koju ima u našoj zemlji i širom Komonvelta”, rekao je Džonson na konferenciji za novinare kada su ga pitali o navodima iz intervjua.

“Što se ostalog tiče, sve ostale stvari koje su povezane sa kraljevskom porodicom, već dugo vremena ne komentarišem kraljevske porodične stvari i ne nameravam da odstupim od toga ni danas”, naveo je Džonson.

Svetska javnost bruji o intervjuu Hari i Megan: Gde su vam dokazi?! Ukinite monarhiju (FOTO)

 

Klupko se odmotava! Megan: U Palati su brinuli zbog kože našeg sina! Hari: Moj otac i brat su zarobljeni

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More