Nikola Rokvić na meti kritika: Kako sam mogao da primim “SATANISTIČKU VAKCINU”?! (FOTO)

Nikola se našao na meti negativnih komenatara nakon što je objavio da je primio vakcinu protiv korone: Ovako im odgovorio!

Foto: PrintScreen/YouTube
116

Popularni pevač Nikola Rokvić primio je vakcinu protiv korona virusa nakon čega se našao na meti kritika i negativnih komentara, a onima koji su mu pisali uvrede odgovorom je “zapušio usta”.

Naime, Nikola se vakcinisao pre dva dana, 9. marta, a fotografiju sa vakcinacije objavio je na Instagramu. Međutim, njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je “vakcina satanistička” i ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu, prenosi “Telegraf”.

Rokvić je kulturno odgovorio na negativne komentare i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudskse živote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno… Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima… – napisao je Nikola.

– Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje… Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom… ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne… – napisao je pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom! – zakljuio je Rokvić.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More