SRPSKA PRINCEZA Ljubica Karađorđević o Megan Markl i princu Hariju: Kraljevska titula je privilegija, nosi se uzdignute glave! (FOTO, VIDEO)

Princeza Ljubica Karađorđević se u poslednjem intervjuu osvrnula na slučaj Megan Markl i princa Harija.

Foto: PrintScreen/Instagram Danica Karađorđević
55

Podsetimo, njih dvoje su istupili iz britanske kraljevske porodice, a u nedavnoj emisiji kod slavne američke voditeljke Opre Vinfri optužili su monarhiju za rasizam, nefer tretman prema Megan, kao i oduzimanje povlastica njihovom sinu Arčiju samo na osnovu boje kože, prenosi “Stil.kurir.rs”.

– Život u kraljevskoj porodici sa strane deluje kao bajka, ali je zapravo jedan niz obaveza i ograničenja koja nekada umeju teško pasti – istakla je za Story Ljubica, supruga princa Mihaila Karađorđevića.

– Ako Megan i Hari nisu mogli da se izbore sa ovom vrstom tereta, povlačenje iz takvog života je jedino što su mogli da urade. Moj stav je da je kraljevska titula privilegija, ali i obaveza. Ne samo da se povinujete obavezama i ograničenjima koja ona nameće već i nosite teret uzdignute glave i sa ponosom – dodala je Karađorđević.

– Kada sam upoznala Mihaila, bilo mi je jasno da se radi o nekome ko živi sa obe noge na zemlji, sa kim je lako razgovarati i ko nikada ne postavlja nikakva očekivanja pred vas. To mi je u ogromnoj meri olakšalo da se naviknem na obaveze i ograničenja koja nosi titula – ispričala je princeza.

– Neke stvari mi još uvek teško padaju, ali sam ih prihvatila kao deo moje obaveze – zaključila je Ljubica.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More