Supružnici kupovali kokain od Gorana iz SRBIJE pa prodavali u butiku u AUSTRIJI: Klijenti pevač, poznati frizer i misica

Foto: Tanjug/ AP Photo/Ronald Zak
354

Supružnici iz Beča osuđeni su za prodaju kokaina koji su, prema njihovim tvrdnjama, kupovali u Srbiji, a preprodavali ga u butiku u pomenutom gradu. Dilovanje je trajalo godinama, a do sada su, navodno, prodali oko tri kilograma opijata.

Prema pisanju tamošnjih medija, na njihovoj listi kupaca bili su pevač, poznati frizer i nekadašnja misica.

“Oni se sumnjiče da su godinama unazad dilovali kokain, kao i da su za to vreme prodali oko tri kilograma poznatim ličnostima. Na sudu su izjavili da su kokain kupovali od Gorana iz Srbije. On je dobio tri i po godine zatvora, a supruga 15 meseci”,  piše Kronen u Austriji.

Par je u samom centru grada držao butik u kojem su se prodavale skupe, dizajnerske stvari, ali i kokain.

“On je u posao sa drogom ušao pre 11 godina, a žena 2017. I sam ga je koristio, a onda i počeo da prodaje po ceni od 70, 80 evra. Zaradio je 225.000 evra. Otkriveni su prošle godine, kada ih je prijavio jedan čovek, da uprkos tome što je zabranjeno kretanje, u dvorištu u kojem se nalazi butik – uvek ima nekog”, kaže Kronen.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More