Megan Markl se kandiduje za predsednicu AMERIKE?! Oglasio se i TRAMP!

Evo šta kaže bivši predsednik SAD o kandidaturi vojvotkinje od SASEKSA!

Foto: PrintScreen/YouTube
289

Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je za Foks Njuz da će, ako se glasine oko potencijalne predsedničke kandidature Megan Markl na izborima 2024. pokažu istinitim, on imati još snažniji motiv da se i sam ponovo kandiduje.

Tramp je zamoljen da komentariše izveštaje da bi Megan Markl mogla da se kandiduje za predsednicu ispred Demokratske stranke, prenosi “Nova.rs”.

Foto: Tanjug (AP Photo/John Raoux, File)

Britanski Dejli mejl je tokom vikenda citirao neimenovanog britanskog političara koji tvrdi da se Megan sastala sa demokratskim operativcima kako bi istražila potencijalnu kandidaturu za predsednika 2024. godine.

“Nadam se da će se to dogoditi. Ako se to dogodi, mislim da bih imao još jači osećaj prema mojoj kandidaturi”, rekao je Tramp.

Foto: Tanjug (Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP, file)

Bivši predsednik nije hteo da potvrdi da li planira da se opet kandiduje 2024. godine, prenosi Klix.ba. Međutim, rekao je da “nije ljubitelj” Megan Markl zbog načina na koji ona govori o kraljevskoj porodici.

“Poznajem kraljicu, kao što i vi znate. Sreo sam se sa njom i mislim da je kraljica neverovatna osoba, a nisam Meganin obožavalac”, rekao je.

Foto: Tanjug (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)

Trampov viši savetnik za komunikacije Džejson Miler otkrio je u sredu u intervjuu za podkast “Ratne sobe” Stiva Benona da je Tramp tvrdio da Megan “nije dobra” nakon njenog intervjua sa Oprom Vinfri.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More