Hari i Megan nastavljaju RAT, privatni razgovori sa porodicom “nisu bili produktivni”: Iz Palate poručuju da je reč o IZDAJI! (FOTO)

Trzavice u britanskoj kraljevskoj porodici i dalje se ne smiruju!

Foto: Tanjug (AP Photo/Alastair Grant, file)
48

Trzavice u britanskoj kraljevskoj porodici i dalje se ne smiruju nakon što su sinoć Hari i Megan prijateljici – novinarki Gejl King otkrili neke od detalja privatnog razgovora sa ostatkom porodice.

Par je navodno rekao Gejl da je Hari konačno razgovarao sa ocem i bratom nakon intervjua sa Oprom Vinfri. Samo nekoliko sati kasnije ona je otkrila u emisiji “This Mornign” koju i vodi da ti “razgovori nisu bili produktivni”, prenosi “Blic Žena”.

Foto: Tanjug (Chris Jackson/Pool via AP, FIle)

Voditeljka jutarnjeg programa je takođe sugerisala da Megan nije zadovoljna time što je niko iz kraljevske porodice nije kontaktirao, a dodala je i da ova glumica ima “dokumente koji potpkrepljuju sve što je rekla u Oprinom intervjuu”.

Činjenica da su sada već bivši vojvoda i vojvotkinja od Saseksa rešili da otkriju osetljivu diskusiju sa članovima kraljevske porodice naišla je na hladan prijem u Bakingemkoj palati.

“Nijedno domaćinstvo – kraljica, princ od Velsa, vojvoda i vojvotkinja od Kembrdiža, neće davati komentare na privatne razgovore”, rekao je izvor.

Foto: Tanjug (Paul Grover/Pool Photo via AP, FIle)

Međutim, jasno je da porodica Vindzor i visoki zvaničnici potez Harija i Megan vide kao svojevrsnu izdaju poverenja i kao izlišan u pokušaju da sagrade mostove u narušenim odnosima.

Podsetimo, princ Vilijam je prošlog četvrtka rekao da još nije razgovarao sa mlađim bratom, ali je obećao da će to uraditi. Takođe je insistirao na tome da u porodici nema rasizma, na šta je Megan aludirala kada je rekla da je jedan član porodice izrazio zabrinutost o tome koliko će beba tamna biti.

U britanskim medijima objavljeno je gomila priča u kojima se navodi da su Čarls i Vilijam duboko povređeni Harijevim izjavama, ali nije bilo previše detalja o onome šta se odigrava iza kulisa.

Foto: Tanjug/ Aaron Chown/Pool via AP

Gejl King, inače bliska prijateljica Opre Vinfri i voditeljka jutarnjeg progama na mreži CBS, istoj onoj koja je objavila intervju, priznala je da je tokom vikenda kontaktirala Harija i Megan kako bi razgovarali o svemu što se dešavalo nakon objavljenog intervjua.

“Ne pokušavam da objavljujem neke vesti, ali zapravo okrenula sam Harija i Megan da vidim kako se osećaju, i istina je, Hari je razgovarao sa bratom, ali i sa ocem. Rečeno mi je da ti razugovori nisu bili produktivni. Ali drago im je što su bar porazgovrali”, otkrila je.

Foto: Tanjug (Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP, file)

King takođe tvrdi da je par nezadovoljan činjenicom da Plata nastavlja da plasira nesitinite priče u medijima.

“Mislim da su uznemireni time što iz palate stalno govore da sve žele da reše privatno, ali oni veruju da upravo oni plasiraju lažne i omalovažavajuće priče usmerene protiv Megan”, dodala je.

“Frustrira ih i kad vide da su navodi o rasizmu goruća tema, a sve što su želeli jeste da kraljevska porodica interveniše i prestane da sa novinarima sarađuje na netačnim i nepravednim pričama. Dok se to ne prepozna, teško da može da se krene napred, iako svi oni to zaista žele”, zaključila je Gejl.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More