“Bila sam NASAMARENA da ne nosim DONJI VEŠ”, šokantno priznanje ŠERON STOUN o čuvenoj sceni u “Niskim strastima”! (VIDEO)

29 godina posle premijere filma glumica iznela ŠOK DETALJE, a evo šta kažu njene kolege!

Foto: Printscreen / YouTube
279

Američka glumica Šeron Stoun (63) je otkrila da je nasamarena u prošlosti kada u čuvenoj sceni u filmu “Niske strasti” nije nosila donji veš i da joj je jedan producent rekao da mora da spava sa kolegom, kako bi hemiju iz života prenela i na ekran.

Naime, Šeron je 29 godina posle premijere filma otkrila koliko je bilo uznemirujuće iskustvo što je nasamarena da u sceni filma ne nosi veš, a sve je zapisala u njenim novim memoarima pod nazivom “The Beauty Of Living Twice”, prenosi “Telegraf”.

Glumica kaže da joj je rečeno da skine donji veš na snimanju zato što belo reflektuje svetlost i da se njeni intimni delovi neće videti u filmu. Šeron u čuvenoj sceni u trileru iz 1992. godine prekršta noge nekoliko puta tokom policijskog ispitivanja, a zatim joj se vide genitalije.

Glumica sada kaže da nije imala pojma da su njeni intimni delovi prikazani u filmu i da je ošamarila režisera Pola Verhovena kada je videla konačnu verziju montaže.

Glumica koja je nominovana za Oskara je tvrdila da je na gledanje filma pre premijere pozvana u sobu punu agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze sa projektom.

– Tada sam prvi put videla moju vaginu u filmu, dugo vremena nakon što mi je rečeno da se ništa neće videti – piše u knjizi.

– Da, postoji puno tumačenja i mišljenja o ovoj temi, ali s obzirom da se moja vagina videla, samo ću reći – sve druga mišljenja su sr*nje. To sam bila ja i moj intimni deo tela na platnu – rekla je.

– Ošamarila sam Pola, otišla do automobila i pozvala svog advokata Martija Singera koji mi je rekao da nije dozvoljeno da me neko snima, posebno taj deo tela, bez moje dozvole – otkrila je Šeron.

– Rekla sam Polu koje mogućnosti mi je Marti izložio. Naravno, žestoko je poricao da uopšte imam izbora. Ja sam bila samo glumica, samo žena, kakav izbor ja imam – dodala je Stoun.

– Ali ja sam imala izbora. I onda sam razmišljala, i razmišljala i donela odluku da dozvolim ovu scenu u filmu. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za film i za lik i zato što sam to, na kraju krajeva i uradila – zaključila je.

Ona je takođe dodala da joj je jedan producent u prošlosti rekao da mora da spava sa svojim kolegom iz filma kako bi bilo više hemije na setu.

Režiser Pol Verhoven je 2017. godine samo rekao da Šeron laže i da je tačno znala šta će se videti u kadru ako skine donji veš.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More