OVO JE SRBIN KOJI JE UBIJEN U KOLORADU: Neven Stanišić (23) krenuo na posao kada je počeo masakr! (VIDEO)

foto: Printscreen Facebook
1,128

Desetoro ljudi, među kojima jedan policajac, ubijeno je u pucnjavi u supermarketu u Koloradu, a osumnjičeni je uhapšen.Policija je identifikovala žrtve i saopštila njihova imena: Deni Strong (20), Neven Stanišić (23), Riki Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Suzan Fontejn (59), Teri Leiker (51), policajac Erik Teli (51), Kevin Mahoni (61), Lin Marej (62) i DŽodi Voters (65), preneo je Si En En.

JEZIVO! Među žrtvama u Koloradu i 23-godišnji Srbin! (FOTO+VIDEO)

 

Kako su potvrdili u srpskoj pravoslavnoj crkvi Jovan Krstitelj u Lejkvudu, jedna od žrtava je i njihov parohijan Neven Stanišić. On je, po njihovim rečima, krenuo na posao kada je došlo do pucnjave.


Starost žrtava je od 20 do 65 godina, rekla je šefica policije Bolder Maris Herold.
Osumnjičeni, 21-godišnji Ahmad Al Alivi Alisa, iz Arvade u Koloradu, zadobio je ranu u nozi i priveden. On je optužen za 10 tačaka ubistva i biće odveden u zatvor okruga Bolder nakon što bude pušten iz bolnice.

Podsetimo, pucnjava se dogodila nekoliko kilometara od kampusa Univerziteta Kolorado, u prehrambenoj prodavnici u kojoj su ljudi kupovali, ali i primali vakcine protiv kovida-19, piše Ej-Bi-Si.

To je druga masovna pucnjava u Americi u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More