Oglasila se majka glumice Štajnfeld: “Sve sam znala. Uvek ću biti uz Danijelu”

Foto: PrintScreen/YouTube/Insajder
136

Majka glumice Danijele Štajnfeld, Marija, oglasila se prvi put javno i ispričala da je podržala ćerku koja je glumca Branislava Lečića optužila da ju je silovao u maju 2012. godine.

– Sve sam znala. Kakav bih ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete. Mi roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život. I to je to… Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu – navela je Marija za Republika.rs.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost pre dva dana saznala da optužuje Branislava Lečića za to.

Ispovest Danijele Štajnfeld: Govorila sam Lečiću NE koliko god da sam MOGLA! (VIDEO)

 

Lečić povodom optužbi glumice Štajnfeld: “Najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Molim tužilaštvo i MUP da me pozovu na saslušanje”

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More