Lečić se obratio Danijeli Štajnfeld: Ako sam te IKAD POVREDIO duboko se IZVINJAVAM! (VIDEO)

Glumac "ekranizovao" svoju odbranu, evo ša kaže o optužbama Danijele Štajnfeld!

Foto: PrintScreen/YouTube
110

Srbiju trese skandal Lečić-Štajnfeld i posle optužbi da ju je silovao poznati srpski glumac, Danijela je do detalja opisala za “Insajder” kako se to desilo.

Audio snimak razgovora, koji je glumica dostavila tužilaštvu kao dokaz već nekoliko dana kruži društvenim mrežama i do sada ga je poslušao veliki broj ljudi, što u Srbiji što i u inostranstvu a ceo slučaj završio je i u američkom Njujork Tajmsu.

Tužilaštvo Srbije pozvalo je Lečića da da izjavu u petak, a glumac je snimio video u kome se obraća medijima, srpskoj javnosti ali je uputio i izvinjenje glumici, svojoj koleginici Danijeli Štajnfeld.

U svom obraćanju direktno je optužio medije da su ga već etiketirali kao silovatelja, predatora i moćnika.

“Ja sam u medijima već osuđen. Svi misle, ili počinju da misle da sam ja monstrum, da sam ja podlac, licemer. Da sam neko ko se u stvari na jedan način predstavlja, a da je suština mog bića nešto sasvim drugo jer sam eto sposoban za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će to sutra biti neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu. Mene je ta izjava duboko pogodila, ali ne samo mene već i moje prijatelje, moju porodicu, moju decu… Ne samo to, pogodila je i suštinu mog bića, u pitanje se dovodi i moja karijera i moje ime i prezime koje moja deca treba da nose”, izjavio je Lečić.

Ceo video u kom se Lečić izvinjava svojoj koleginici Danijeli možete pogledati ispod:

Audio snimak razgovora između Danijele i Lečića poslušajte u videu ispod:

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More