NEVEROVATAN IZRAZ ZAHVALNOSTI U ČIKAGU: Radnici se rasplakali kada su videli kako im se ljubavni par zahvalio za usluge koje pružaju! (VIDEO)

136

Osoblje restorana u Čikagu nedavno je imalo zaista izuzetnu promenu. Pronašli su 2.000 dolara u bloku gde je bio račun. Ostavili su izdašnu sumu za bakšiš, par koji se svake godine vraća u restoran na godišnjicu. Odlučili su da zaposlenima ostave poklon nakon 20 godina braka.

Par koji je prvi sastanak imao u ovoj ugostiteljskom objektu, vratio se svom omiljenom restoranu, kao i svake godine, da proslavi svoju dugogodišnji brak. Ovoga puta, međutim, ljubavnici su odlučili da proslave na neobičan način. Zaposlenim u restoranu ostavili su za piće dve hiljade dolara.

DRŽAVLJANSTVO ZA OSAM GODINA? Šta Bajdenov novi imigracioni plan konkretno znači za Čikago?!

 

Restoran Klub Laki u Buktovn-u, u Čikagu, postao je posebno mesto za jedan par. To je simbol njihove dugogodišnje ljubavi koju svake godine obeležavaju zajedničkom večerom. Vlasnik restorana Džim Higgins već dobro poznaje par i potvrdio je da par redovno posećuje to mesto.

„12. Februara, pola osam uveče, sto broj 46. Dokle god restoran bude radio, sto će biti tu za njih “, rekao je vlasnik Higgins. Budući da je od veze prošlo 20 godina, ovaj put par je odlučio da obraduje zaposlene u restoranu i zahvali im se na uslugama. Barmen i konobar Eddie Kruz imao je srećnu promenu, koji nije verovao svojim očima kada je pogledao račun.

Tek nakon što je pročitao poruku u svesci, saznao je da nije bilo greške, već samo ljubaznosti zaljubljenog para. „ Hvala vam na 20 godina lepih uspomena, odličnoj hrani i izuzetnoj usluzi. Zbog zdravlja i mnogih drugih godina zajedno “, par je ostavio zapisano na listiću. Na ovaj način želeli su da se zahvale osoblju svog omiljenog restorana, koji par definitivno nikada neće zaboraviti.

I sam vlasnik preduzeća imao je suze u očima i dirnut je delima svojih lojalnih kupaca. „Znate, želite da plačete zbog nečeg takvog. Možete biti srećni kad su ljudi tako velikodušni “, rekao je Higgins. Prema njegovim rečima, par je insistirao da se iznos pravično rasporedi među svim zaposlenima u restoranu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More