Parohijani udruženi u molitvi za stradalog NEVENA STANIŠIĆA (23)! Mladić ubijen u Koloradu biće sahranjen za vikend

Foto: Printscreen Facebook
100

Neven Stanišić (23) bio je jedna od 10 žrtava masovnog ubistva koje se u ponedeljak dogodilo u Boulderu u Koloradu. Sahrana stradalog momka održaće se tokom vikenda i biće dostupna isključivo članovima porodice, parohijanima i onima koji su bliski porodici.

Nevenova porodica objavila je saopštenje:

OVO JE SRBIN KOJI JE UBIJEN U KOLORADU: Neven Stanišić (23) krenuo na posao kada je počeo masakr! (VIDEO)

 

“Porodica Stanišić želi da izrazi zahvalnost za svu podršku i dobrotu koju su pružili prijatelji, komšije i crkva, kao i lokalne vlasti, uključujući okružno tužilaštvo okruga Boulder. Takođe se zahvaljujemo široj srpskoj zajednici u celoj zemlji i šire za to kako su nam se obratili u ovom trenutku kada su potrebni.

Izražavamo duboko saučešće ostalim porodicama nevinih žrtava.

Nevenova sahrana biće ovog vikenda – međutim, ceremonija je otvorena samo za članove porodice, parohijane i one koji su bliski porodici. Porodica s poštovanjem, ali odlučno traži da nijedan medij ne prisustvuje.

Nevenova porodica pobegla od rata iz Bosne u Ameriku! Tragična priča ubijenog Srbina u Koloradu, čovek vere i porodice

 

Porodica dalje traži da novinski mediji do daljeg ne pokušavaju da kontaktiraju ili pristupaju članovima porodice. Porodica je bombardovana zahtevima medija i neophodno joj je vreme daleko od javnosti.

Parohijani su se udružili u molitvi za porodicu Stanišić i postavili spomen obeležje ispred svoje crkve, gde ljudi mogu doneti sveće, moliti se i odati počast Nevenu. Molimo vas da ovaj vikend i događaji tokom njega budu prepušteni porodici.”

Stanišić je radio u Кing Soopers-u, a iza sebe ostavlja roditelje i mlađu sestru.

Izvor FOX 31 Denver
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More