Ispovest napadnutog vozača iz autobusa Dortmund-Beograd: Sve je bilo najnormalnije, a onda je počeo da me ubada nožem!

foto: Printscreen Video TikTok
364

Sedeo sam na pomoćnom sedištu u autobusu i odmarao sam. Dok sam spavao osetio sam da me dečko ubada nožem, to je bio manji kuhinjski nož. Ko zna šta bi se desilo da je nož bio veći ili da je napao kolegu koji je vozio brzinom od oko 100 na sat. Svi bismo bili mrtvi.

SCENE HORORA U GORNJOJ AUSTRIJI: Detalji krvavog napada u autobusu, sevali noževi na liniji Dortmund-Beograd

 

Ovako počinje ispovest vozač “Lastinog” autobusa, koji je u noći između srede i četvrtak ranjen nožem u autobusu, koji je išao iz Nemačke ka Beogradu. Vozač je napadnut na teritoriji Austrije i pukom srećom, ali i brzom reakcijom putnika, izbegao je teže posledice, piše Kurir.

– Imam povredu na levoj ruci, tu me je ubo prvi put, jer mi je ruka bila na stomaku. Imam ranu i poviše kuka s leve strane, a posekao mi je i drugu ruku kada smo se otimali oko noža – prepričava dramu vozač, koji je želeo da ostane anoniman.

On dodaje da se mladić koji ga je napao zove Nebojša i da je imao plaćenu kratu.

– Tokom puta me je zvao šef iz Subotice i rekao mi da tog mladića sačekam u Minhenu. Smestio sam ga na treće sedište, odmah iza mene. Pokazao mu gde može da napuni telefon. Zamolio me je i kafu da mu napravim. Sve najnormalnije. U jednom trenutku je prešao iza vozača, dok sam ja sedeo pored, na pomoćnom sedištu. Ostalo mi je bilo oko sat vremena da odmorim, te sam zamolio tog mladića da se vrati na svoje mesto kako bih ja malo prilegao. Potom sam zaspao i osetio da me neko ubada – priča vozač i nastavlja:

Sprečen TERORISTIČKI napad u autobusu Dortmund-Beograd! Vozač izboden nožem

 

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More