Građani iz BiH koji su se vakcinisali u Srbiji odmah krenuli kući zbog policijskog časa, mnogi strepeli zbog kazne

FOTO: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg
178

Brojni građani iz Federacije BiH koji su se danas vakcinisali u Srbiji i nisu stigli svojim kućama strahuju da to neće uspeti do policijskog časa koji počinje u 21 čas.

Poslednjih dana intenziviran je dolazak građana Federacije BiH u Srbiju, a hiljade ljudi iz tog entiteta BiH danas se vakcinisalo u Beogradu, a mnogi i u Novom Sadu.

Neki od njih odlučili su se da prenoće u Srbiji, a većina je odmah krenula natrag svojim domovima, ali zbog udaljenosti, gužvi na samom mestu vakcinisanja i na graničnim prelazima, mnogi neće doći kući pre početka policijskog časa, zbog čega strahuju da će morati da plate novčanu kaznu, javlja Klix.ba.

Klix piše da su se pojedini građana tokom večeri javili redakciji tog portala i kazali da su još na graničnom prelazu i da neće uspeti da dođu kući na vreme, neki od njih nemaju novca za hotel ili sutra moraju na posao pa ne mogu da noće u Srbiji, a rizikuju da plate novčanu kaznu ako ih policija zaustavi u Federaciji BiH.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More