SARAĐUJE SA OZBILJNIM HOLIVUDSKIM FACAMA: Jedna od najlepših Srkinja postala ujedno i jedna od najbogatijih udajom za osnivača Gugla (FOTO)

foto: Printscreen Instagram
55

Lepa Ivana Berendika, nekadašnja Modelsica, je danas jedna od najbogatijih Srpkinja. Svoj imetak stekla je 2005. godine kada se udala za osnivača “Gugla” Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina.

Ivana je nakon udaje 2016. godine rodila blizance, a kako je otkrila, prija joj što je Tomas nadmoćniji od nje.

 – Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim – otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno domaćim medijima.

Ova lepotica godinama unazad se bavi dizajniranjem nakita, a danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARME DE LAMOUR (@armedelamour)

Deluje da joj dizajniranje ide od ruke, a tome u prilog govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

Ivana se udala za milijardera, a na njenom zanimanju joj zavide Rijana i Megan Markl.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More