Potresna ispovest ŠERON STOUN: Deda me je seksualno zlostavljao, majka nije htela da pričam o tome!

Slavna glumica otvorila dušu u svojoj biografiji iznela teške trenutke iz prošlosti, o kojima je decenijama razmišljala da li da podeli sa javnošću

Foot: PrintScreen/YouTube
300

Legendarna američka glumica Šeron Stoun (63) otkrila je u svojoj knjizi memoara ” The Beauty Of Living Twice”  šokantne detalje iz svog života.

Oskarovka je u potresnoj ispovesti iznela tvrdnje da su ona i njena sestra doživele seksualno zlostavljanje i to od dede. Glumica je silovana kada je imala 15 godina, prenosi “Kurir.stil.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

“Sestra i ja smo dugo razmišljale, pa smo na kraju zajedno donele odluku da ovu groznu priču iznesemo u javnost. Razgovarali smo s mojom majkom, a ona se najpre vrlo hrabro nosila, a posle razgovora napisala mi je pismo u kom je rekla da je jako zbunjena. Bila je šokirana tim otkrićem. Ipak, nakon razgovora sa mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo”, ispričala je Šeron sa suzama u očima u intervjuu za NYT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pomenuti memoari trebalo bi da ugledaju svetlost dana 30. marta  kada će biti poznati i detalji o zlostavljanju koje je glumica proživela. Međutim, izvor blizak Šeron kaže da je taj dedin odnos prema njoj zauvek ostavio posledice na njenu psihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pored toga, u knjizi se dotakla i svoja dva razvoda i života nakon moždanog udara koji je doživela 2001. godine.

Pitanje koje postavlja u knjizi je i : ‘kolika je zapravo cena slave’?

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More