Britanka Laura nadmašila i SRPSKE PEVAČE: Otpevala pesmu Aleksandre Radović “Živeo kraj” i INSTAGRAM se USIJAO, reagovala i naša pevačica (VIDEO)

Laura Resimić je udata za SRBINA i već 8 godina živi u Srbiji: Naučila sam mnogo o ovoj prekrasnoj zemlji, ljudima i muzici!

Foto: Instagram lauraresimicmusic/ printscreen
179

Laura Resimić je Britanka koja je udata za Srbina i u našoj zemlji živi već 8 godina. Na svom Instagram profilu sa svojim fanovima podelila je prelepu izvedbu pesme “Živeo kraj” srpske pevačice Aleksandre Radović.

“Zdravo svima, za one koji me ne znaju želim samo da podelim neke male stvari sa vama o svom životu, ja sam Britanka i živim u Srbiji osam godina posle udaje za mog predivnog supruga i poslednjih godina naučila sam mnoge stvari o ovoj prekrasnoj zemlji, ljudima i muzici. Želela sam sa vama da podelim moj prvi pokušaj pevanja srpske pesme i koju posvećujem svojoj srpskoj porodici”, napisala je Laura na svom Instagram profilu i objavila video na kom peva na čistom srpskom.

Malo je reći da je mnoge oduševila svojim pevanjem, lepotom i izgovorom srpskog jezika pa je Laura zasluženo dobila salvu pozitivnih komentara.

Oglasila se i pevačica Aleksandra Radović na svom Instagram profilu i poslala poruku Lauri ispisana ćirilicom: Bravo, Laura!

Foto: Instagram alexandradovic story/ printscreen

Laura joj je uzvratila istom merom.

Foto: Instagram story lauraresimicmusic/printscreen

“Prelepo”, “predivno”, “bravo, kumo”, “zvučiš predivno” su samo neki od komentara njenih ushićenih fanova.

Na njeno izvođenje niko nije ostao ravnodušan, pleni svojom lepotom i bistrim, jasnim pevanjem a reči našeg jezika izgovara kao da je u Srbiji i rođena.

Kako Laura peva neke od svetskih hitova pogledajte u videima ispod:

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More