Nadbiskup Velbi otkrio sve o “tajnom venčanju” Megan i Hari o kojem bruje mediji

Foto: Youuube/printscreen
306

Megan i Hari nisu imali tajno venčanje pre javne ceremonije, rekao je nadbiskup Kanterberija DŽastin Velbi.

“Zakonsko venčanje bilo je u subotu. Potpisao sam venčani list”, rekao je nadbiskup za italijanski list “Republika” u vezi sa tvrdnjama vojvotkinje od Saseksa da se zapravo venčala tri dana pre kraljevskog vencanja.

Tokom intervjua sa Oprom Vinfri, Megan je rekla da su ona i princ Hari imali tajnu ceremoniju venčanja koju je vodio DŽastin Velbi u njihovom dvorištu i da niko nije znao da je par razmenio lične zavete uoči službenog dana vencanja u Vindzoru 19. maja 2018. godine.

Nadbiskup Velbi je u intervjuu rekao da je zakonsko venčanje bilo u subotu, ali je dodao da “neće reći šta se dogodilo na bilo kojim drugim sastancima”.

“Ako neko od vas ikada razgovara sa sveštenikom, očekujete da se taj razgovor održi u tajnosti. Nije važno s kim razgovaram. Imao sam niz privatnih i crkvenih sastanaka sa vojvodom i vojvotkinjom pre venčanja”, rekao je nadbiskup.

Klupko se odmotava! Megan: U Palati su brinuli zbog kože našeg sina! Hari: Moj otac i brat su zarobljeni

Prema njegovim rečima, zakonsko venčanje je bilo u subotu, kada je, kako kaže, potpisao venčani list.

“To je pravni dokument, i počinio bih teško krivično delo da sam ga potpisao znajući da je lažan. Ono što pretpostavljam da su uradili bilo je razmenjivanje nekih jednostavnih zaveta koje su mozda sami napisali, a što je moderno”, rekao je nadbiskup.

Bivši glavni službenik u svešteničkoj kancelariji Stiven Borton rekao je da misli da su Hari i Megan pred nadbiskupom razmenili zavete koje su pisali na sastanku koje su imali pred venčanje.

Konačno se oglasila Bakingemska palata povodom intervjua Megan i Harija, a princ Čarls je ovako reagovao

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More