Srpski fotograf dostigao SVETSKU slavu: Kroz njegov objektiv prošle su NAJVEĆE ZVEZDE (FOTO)

381

Miloš Nadaždin, jedan od najših najpoznatijih, ali i najdarovitijih fotografa – čovek čije su fotografije mala umetnička dela i za kog smo svi bar jednom poželeli da nas ovekoveči aparatom, dosegao je i svetsku slavu.

Naime, upravo je on umetnik zadužen za stvaranje jednostavne, a opet moćne i sofisticirane fotografije koja je deo reklamne kampanje za luksuzni muški parfem $kull poznatog dizajnera Filipa Plejna.

Ova fotografija našla se i na stranicama aprilskog izdanja magazina Desnudo, a njom se pohvalio i sam Filip Plejn na svom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Nadaždin (@milosnadazdin)

Najveći adut Nadaždina jeste što je estetika njegovih radova toliko genijalna, da je jasno da je reč o umetnosti, a s druge strane je komercijalna i prilagođena modnoj industriji i mas medijima. Nije ni čudo što je upravo on najčešće iza objektiva prilikom “rađanja” brojnih naslovnica domaćih modnih i lifestyle časopisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Nadaždin (@milosnadazdin)

Ovaj Beograđanin se fotografijom bavi još od srednje škole, a u potpunosti joj je posvećen od 2004. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Nadaždin (@milosnadazdin)

Iza sebe ima niz samostalnih izložbi, a gotovo da nema domaće zvezde sa kojom nije sarađivao – iza njegovog objektiva stajali su Nataša Ninković, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolića, Željko Joksimovića, Aleksandra Kovač, Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Jelena Tomašević, Lepa Brena, Maja Berović, Marija Kilabarda i još na stotine javnih ličnosti i slavnih manekenki.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More