Za pomoć malom Gavrilu: Aukcija završena, prodata Ronaldova kapitenska traka koju je bacio na meču protiv Srbije

Foto: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic
86

U humanitarnoj aukciji organizovanoj preko sajta Limundo za sedmomesečnog Gavrila Ðurđevića prikupljeno je 7.500.010 dinara, objavljeno je na tom sajtu.

Na aukciji je preko humanitarne organizacije “Zajedno za život” prodata kapitenska traka portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda koju je on prilikom izlaska sa terena tokom prošlonedeljne utakmice Srbije i Portugala bacio na teren.

“Humanitarna aukcija za kapitensku traku Kristijana Ronalda upravo je završena i to sa sjajnom cifrom od 7,5 miliona dinara licitarnom od strane Mozzart Bet. Svaka čast vatrogascu Đorđu i njegovim kolegama, kao i svim divnim ljudima koji su pomagali”, napisao je na Tviteru Jovan Simić, osnivač Fondacije zajedno za život.

Vatrogasac sa Kosmeta Đorđe Vukićević je heroj koji je uzeo Ronaldovu kapitensku traku i napravio čin o kome svi pričaju!

Gavrilo Ðurđević je oboleo od teške neuromišićne bolesti – spinalne mišićne atrofije tip1, za čije lečenje je neophodno 2,5 miliona evra.

Humanitarna akcija protekla je u senci skandala kada su se u licitaciju uključili neozbiljni pojedinci, pa je suma u jednom trenutku došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara, zbog čega se mislilo da sakupljen neophodan novac.

Skandal oko RONALDOVE KAPITENSKE TRAKE: Astronomske cifre za lečenje malog GAVRILA su LAŽNE!

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More