Komšinica joj MADONA! Lepa Brena u MONTE KARLU ima stan preko puta SVETSKE POP ZVEZDE! (FOTO)

Naša pevačica srela ju je u LIFTU i ispričala detalje susreta!

Foto: Instagram lepabrena/ Printscreen
292

Pevačica Lepa Brena koja godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego “kraljicu popa” Madonu.

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor, piše “Telegraf”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkriva izvor blizak Breni za “Telegraf”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem “vidi ovu žensku, ista je Madona” i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno.

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su 2016. godine renovirali stan u Monte Karlu, za šta su izvojili oko 50.000 evra. Oni su tada promenili sav nameštaj u stanu koji se prostire na 150 kvadratnih metara i ima veliki dnevni boravak, dve kuhinje, veliku terasu, spavaću sobu i tri sobe za goste.

Lepa Brena nalazi se na poznatom sajtu “Celebrity net worth” koji se bavi finansijama velikih zvezda, odnosno time koliko su “teški”.

Tako se bogatstvo naše pevačice na ovom stranom sajtu procenjuje na čak 16 miliona dolara, odnosno 13,7 miliona evra.Kako navode, Fahreta Živojnović je najprodavanija ženska umetnica u bivšoj Jugoslaviji sa više od 40 miliona prodatih ploča.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More