EDI MARFI ima desetoro DECE: Imao sam sreće, moja deca su PAMETNA i stvarno se trude! (FOTO, VIDEO)

"Ako svoju decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti lošu odluku", izjavio je poznati HOLIVUDSKI GLUMAC!

Foto: youtube/printscreen
149

Edi Marfi, pored zavidne karijere glumca, producenta, pisca i komičara – otac desetoro dece!

Evo nekoliko interesantnih činjenica iz života slavnog glumca, piše “Stil.kurir.rs”.

Edi Marfi voli da ima kuću punu ljudi:

Marfi je svoju porodicu osnovao davne 1989. godine kada je dobio prvog sina Erika. A kako su godine prolazile, njegova porodica je postajala sve veća i veća. Skoro 30 godina kasnije, Edi je dočekao svoje deseto dete, Maka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bria (@bria_murphy)

Sama pomisao na to da imamo desetoro dece može biti zastrašujuća za mnoge od nas. Ali očigledno ne i za Marfija. Glumac je otkrio da mu se ovako sviđa i srećan je što ima punu kuću. I u jednom intervjuu, kada su ga pitali da li je imati 10 dece previše, rekao je: “Ne, to je sasvim u redu”.

Sve njegove žene, savršeno se slažu:

U njegovoj porodici nema drame, ni prepiranja. Edi se postarao da se sve njegove žene (bivše i sadašnja) savršeno slažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bria (@bria_murphy)

Marfi je otkrio kako održava mir u kući: “Svi su zaista kul jedni s drugima i svuda naokolo je ljubav, svi se slažu, to je dobra stvar. U kući vlada ljubavna fešta!”

Svu svoju decu voli podjednako i veoma je ponosan na svakog od njih:

Čak i sa desotoro dece, Marfi nema favorita. Sve ih duboko voli i smatra se blagoslovenim čovekom, jer su sva njegova deca fenomenalna:

“Zaista sam imao sreće. Moja deca su pametna i stvarno se trude!”

Ponosan je na sve njih podjednako i srećan što se niko od njih ne ponaša kao holivudska “zvezda” i što su prizemni u svakom trenutku.

Deca su mu uvek na istom mestu:

Marfiju je prioritet sreća, zdravlje i blagostanje njegove porodice. U jednom intervjuu je otkrio da je sve što želi u životu da ostane osoba kakva jeste i da provodi što više vremena sa porodicom i ljudima koje voli, rekavši: “Moja karijera ili to što sam umetnik, to nije središte mog života. U centru mog života su moja porodica i moja deca.”

“Usput sam shvatio da ako svoju decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti lošu odluku”, objasnio je. “Kada naiđete na životnu raskrsnicu, pomislite: “Pa, šta je najbolje za moju decu?””

Edi Marfi je i ponosni deda:

Marfi nije samo blagosloven sa svojom decom, već je i srećan što sebe može nazvati dedom. Njegov sin, Majls Mičel, nastavio je porodičnu liniju postajući otac devojčici Evie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy)

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More