SRBIN dilovao drogu u BEČU, već duže vreme ga PRATILI, ovako je UHAPŠEN!

U stanu srpskog državljanina pronađeni droga i NOVAC!

Foto: Tanjug (AP Photo/Ronald Zak)
310

Mladić (20) srpskog porekla uhapšen je u Beču nakon što je prodao drogu muškarcu (38) u bečkoj četvrti Otaring Štrase. Prema pisanju bečkih medija naš državljanin je neko vreme praćen zbog sumnje da prodaje narkotike.

Čekali su do trenutka kada su ga videli da je muškarcu prodao drogu. Nakon toga policija je uhapsila Srbina ali i muškarca koji je od njega kupio drogu, prenosi “Kurir”.

– Prilikom pretresa kupca pronađeno je oko pet grama heroina. Zatim je prodavac otišao u zgradu u blizini mesta prodaje, lisice na ruke su mu stavljene kada je izlazio iz nje. Kod njega je pronađeno, u tom trenutku oko 73 grama heroina ali i 655 evra. Daljom istragom utvrđeno je da je prodavac imao još pet mušterija – objasnio je izvor bečkih medija.

Prema njegovim rečima policija je zatim otišla na adresu na kojoj stanuje uhapšeni diler iz Srbije.

– Tokom pretresa njegove kuće zaplenjeno je 840 grama opojnih droga i 2.510 evra u gotovini. Srbin je zatim uhapšen i nalazi se u pritvoru dok su kupci pušteni na slobodu – obajšnjeno je novinarima vienna online.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More