Dres Stefana Mitrovića na aukciji za malog Gavrila, oglasio se srpski defanzivac (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Darko Vojinovic
83

Srpski defanzivac i stub odbrane “orlova” Stefan Mitrović, načinio je gest koji je oduševio čitavu zemlju.

Mitrović je odlučio je da pokloni svoj jedan predmet na aukciju za pomoć sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću. Naime, njegov beli dres selekcije Srbije prodat je za pomoć dečaku zbog kog se ujedinilo dosta sportista i javnih ličnosti i ponajviše ljudi proteklih dana.

Nakon što je srpski defanzivac Stefan Mitrović donirao dres u humanitarne svrhe, odlučio je da ponovo da svoj doprinos i pozvao je ostale sportiste i ljude koji su u mogućnosti da mu se priključe.

U njoj je osvojila Rolan Garos, haljina Ane Ivanović na aukciji za malog Gavrila!

On je u kratkom intervjuu za “Informer” uputio ovaj divni apel:

“Nadam se da će se u najskorijem roku skupiti neophodan novac za malog borca! Uvek mi je drago kada mogu da pomognem i tek sada mi je drago zbog svega što se dešavalo na meču sa Portugalom i što je prodata Ronaldova kapitenska traka! Sutra će i kopačke biti na aukciji i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti da sakupimo dovoljno materijalnih sredstava! Mi smo human narod i mnogo puta do sada smo uspeli svi zajedno.  Imam dvoje dece, saosećam se sa svim porodicama koje imaju takav problem i voleo bih da se svi uključimo na način na koji možemo i da pokažemo humanost kao što smo mnogo puta do sada”, kaže Stefan Mitrović.

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More